Send os en mail

Kontakt

Address

Gammel Skovbyvej 3
6500 Vojens

Phone

+ 45 51 22 93 90

Teknisk Information

 

 

  • Høj isoleringseffekt
  • Indbygget ventilation
  • Flot design

  • Solide materialer
  • Passivhuscertificeret
  • Høj indbrudssikring

  • Nem rengøring
  • Samme pris som andre produkter
  • 10 års garanti

 

 

 

 

Internorm står også for andet end lave, gode U-værdier. De har også innovation og smarte løsninger i fokus. KF 500 er resultatet af konstant vilje til at forbedre og tænke nyt, når det handler om vinduer. KF 500 er et gennemtænkt vindue, med en genial løsning af ventilation til både nybyggeri og renovation. I 2012 vandt KF 500 vinduet renoveringsprisen i Østrig.

 

Ventilationssystemet fungerer ved, at der i vindueskarmen er indbygget en mindre motor med varmegenvindingssystem. I karmen findes der så en styreenhed, hvorpå der kan vælges hvilken styrke der ønskes. På animationen/tegningen/videoen nedenunder, ses det hvordan der tages luft ind udefra, der blandes med luften indefra for at bibeholde en varmeopretholdelse på hele 86%.

Systemet er lydisoleret, således unødig støj holdes udenfor.
Systemet er desuden udstyret med pollenfilter, så du roligt kan lufte ud selv i de mest allergi- og pollenbelastede sæsoner eller osende storbyer.

 

KF 500 vinduet har endnu en nøglefunktion i form af et nyudviklet lukkesystem.
Det nye lukkesystem, vil være med til at højne sikkerhedsstandarderne for vinduer.
I-Tec Lukkemekanismen, sikrer en høj indbrudssikring (RC2). Lukkesystemet består af klapper der sidder rundt i rammen, som griber i karmen når håndtaget drejes. Konstruktionen er yderst robust og indbrudssikker, men den sikrer også at vinduet lukkes nemt og effektivt.

 

Det nye lukkesystem bringer samtidig med høj sikkerhed også en vigtig faktor i spil. Med de nye klapper, undgår man de traditionelle metalskinner, hvor de almindelige rullepaskviler kører i. Metalskinner som uundgåeligt vil fungere som kuldebro. Derfor kan KF 500-vinduet prises for en forbilledlig rammeisoleringseffekt, som er med til at forbedre U-værdien for vinduet.

 

 

I videoen nedenfor ses hvordan klapperne virker

 

 

Vindue med lille Carbon Footprint

Ikke alene er et KF 500 et højtisolerende vindue grundet sin gennemførte konstruktion. Der spares på energien, men allerede ved tilblivelsen af disse vinduer, spares der på energien og resourcerne.
Gennem Svanemærket, er det blevet erfaret at et kunststofvindue er hele 95% genanvendeligt.
KF 500 vinduet kan som kunststofvindue gøre sig bemærket med meget lille carbon-footprint, fordi 95% af et KF 500 vindue kan genanvendes, fordi Internorm har sammensat en proces, hvor kunststoffet bliver til granulatkugler, hvorpå det kan genanvendes til et komplet, nyt vindue.

 

Konstruktion

 
KF 500 ventilationsvinduet fra Varion produceres kun i kunststof og kunststof/aluminium. Der gøres brug af Internorms Home Pure formsprog, som kendetegnes ved de rene linjer og et enkelt udtryk.
KF 500 vinduet byder også på en ny konstruktion, der sikrer rigiditet, stabilitet og lethed i elementet. Denne konstruktion byder ydermere på den nye I-tec lukkemekanisme, som er med til at højne sikkerheden.

 

cutout_01
KF500

 

Sikkerhed

 

 

 
vindue-test3
Med KF 500, får man per automatik høj indbrudssikring.
Indbrudssikring er om noget aktuelt i dag og med Varion vinduer kan bolig eller bygning sikres ved at gøre det sværest muligt at bryde ind.
Internorm arbejder tæt sammen med Rosenheiminstitutet, der forsker i blandt andet vindues- og byggeteknologi. Rosenheiminstitutet, opstiller bl.a. svære tests for vinduers indbrudssikring.
På billedet skal en medarbejder udstyret med koben, skruetrækker og kiler forsøge at bryde ind i løbet af tre minutter. Kan dette ikke lade sig gøre, certificeres vinduet med en RC2-klassificering, hvilket er en høj modstandsklasse for vinduer og døre.

 

Se Video